Genderneutrale kleding is meer dan een trend!

Published on 15 June 2022 at 10:48

REDRESS THE BALANCE speelt in op de behoefte van tegenwoordig, unisex kleding. Wij denken dat deze trend blijvend is, dat het een beweging is, een maatschappelijke verandering. Waarom een duidelijke scheiding en hokjes denken. Wij willen met RTB het voortouw nemen in ruimdenkendheid in modeland en stoppen met het bestempelen van kleding voor mannen of vrouwen.

REDRESS THE BALANCE staat voor gender neutrale kleding, van top till botom. Voor jong en oud, we hebben het allemaal in onze collectie. Comfortabele kleding met stijl waarin jij je goed kunt bewegen en grenzen kunt verleggen. Onze ontwerpen hebben als basiskleur zwart, voorzien van ons prachtig vormgegeven en herkenbare RTB logo. Daar wil je in gezien worden!

Wij denken dat traditionele man-vrouw labels in de ban kunnen. Waarom een kledingstuk voor óf enkel mannen en jongens óf enkel voor vrouwen en meisjes? Unisex kleding is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, en weet je wat zo fijn is, je kunt eindeloos combineren en lenen van elkaar!

Genderneutrale opvoeding

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een gender neutrale opvoeding heel wat voordelen met zich meebrengt. Zo denken kinderen met een genderneutrale opvoeding minder stereotiep, hebben ze een mooier zelfbeeld, eerlijke carrièremogelijkheden en worden ze gezonder. Zo krijg je en mooiere wereld uiteindelijk! Bij deze mooie wereld hoort natuurlijk ook gender neutrale kleding.

REDRESS THE BALANCE

Onze kledinglijn wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe items. Items waarin jij je lekker voelt, waarin jij je fijn kunt bewegen. Maak ook een statement tegen de verdeling van sekse binnen de kledingwereld en kies voor unisex kleding van RTB. 

Wij gebruiken enkel natuurlijke en duurzame materialen voor onze genderless kledingcollectie. Onze prijzen zijn scherp door rechtstreekse levering van onze Nederlandse fabrikant.

Kies ook voor genderneutrale kleding en shop bij ons online, 24/7 wanneer jij het wil!