Made in Holland

Published on 26 July 2022 at 13:34

Wist je dat de gender neutrale kleding van REDRESS THE BALANCE van Hollandse bodem komt? Van ontwerp tot en met de productie, allemaal oer-Hollands! Geweldig toch? Waarom van ver halen als het in Nederland ook goed én duurzaam geproduceerd kan worden. Dat is Redress The Balance!

Het ontwerp is van de twee zussen Lotte en Tess. 2 Nederlandse modebewuste tieners die een statement willen maken. Out of the box! Dat is het idee achter RTB. Anders en niet met de grote massa meelopen. Nuchtere Hollandse meiden die weten wat ze willen en gevoel hebben voor mode. Mode voor iedereen. Mode voor meiden, jongens, non-binair, jong en oud, gewoon voor iedereen.

Nederlandse trots

Ruimdenkendheid is in Holland natuurlijk onze grote trots. In Nederland kan je zijn wie je wil zijn. Draag jij RTB kleding dan straal jij dat ook uit, zijn wie jij wil zijn. Daarom zijn wij ook juist trots dat onze gender neutrale kleding bedacht, ontworpen en geproduceerd wordt in Nederland.

Achter elk ontwerp zit een idee, een gedachtenspinsel wat uitgevoerd wordt tot een goed doordacht ontwerp. Een goed draagbaar modieus kledingstuk of een hippe accessoire zoals de bucket hat. Een ontwerp dat je gewoon wilt dragen, omdat het prachtig is, fijn draagt en mooi blijft, ook na talloze wasbeurten. Keer op keer kan jij jouw REDRESS THE BALANCE kleding dragen, waar en wanneer jij het wil.

REDRESS THE BALANCE goes worldwide

Wij verkopen wereldwijd onze kleding.

Wij willen de wereld veroveren met onze kleding.

Wij willen de wereld laten zien wie wij zijn!

Onze webshop is 24/7 geopend en vanaf elke plek ter wereld bereikbaar.

Partner van RTB worden?

Vanaf Nederlandse grond breiden wij ons verkoopnetwerk uit. Zou jij ook RTB kleding in jouw shop of webshop willen verkopen? In Nederland of daarbuiten? Dat vinden we te gek! Neem dan contact met ons op, dan kijken wij samen met jou wat wij kunnen betekenen voor elkaar. Ook dat is REDRESS THE BALANCE!