New year, new trends!

Tijd om jouw garderobe een upgrade te geven en klaar te maken voor 2023! Januari is al bijna voorbij, de tijd gaat zo snel. Dus haast je en haak aan bij dé blijvende trend… buy GOTS certified! Onze kleding is duurzaam gemaakt zoals wellicht weet. In Holland. 

Read more »

Waarom is RTB kleding duurzaam?

Klimaatverandering is meer en meer een belangrijk onderwerp in de hele wereld, en dat geldt ook voor recycling. Door het gebruik van gerecyclede stoffen voor onze kleding ondersteunen we duurzame mode. Onze kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. De stoffen zijn OEKO-TEX gecertificeerd, dat betekent dat de stof bestaat uit een unieke samenstelling van gerecyclede en gecertificeerde vezels.

Read more »

Made in Holland

Wist je dat de gender neutrale kleding van REDRESS THE BALANCE van Hollandse bodem komt? Van ontwerp tot en met de productie, allemaal oer-Hollands! Geweldig toch? Waarom van ver halen als het in Nederland ook goed én duurzaam geproduceerd kan worden. Dat is Redress The Balance!

Read more »

Genderneutrale kleding is meer dan een trend!

REDRESS THE BALANCE speelt in op de behoefte van tegenwoordig, unisex kleding. Wij denken dat deze trend blijvend is, dat het een beweging is, een maatschappelijke verandering. Waarom een duidelijke scheiding en hokjes denken. Wij willen met RTB het voortouw nemen in ruimdenkendheid in modeland en stoppen met het bestempelen van kleding voor mannen of vrouwen.

Read more »